Wij rekenen geen voorrijkosten en zijn daarom de goedkoopste witgoed reparatie bedrijf uit de regio Leiden. Een bezoek van onze witgoed monteur kost 69 euro. Hier zit een kwartier reparatietijd bij inbegrepen, wanneer er onderdelen vervangen moeten worden betaald u hier wel voor (de kosten voor onderdelen verschilt per merk en apparaat). Uiteraard gebeurt alles met u in overleg.

Is onze witgoed monteur langer bezig dan 15 minuten? Dan betaald u €24,50 per kwartier.

Uw apparaat toch niet laten repareren nadat onze monteur een diagnose heeft vastgesteld? Dan betaald u alsnog 69 euro, het maakt niet uit in hoeveel minuten de diagnose is gedaan.

Afspraak maken met onze witgoed service? Bel ons direct op : 06-86681181.

Tarieven voor zakelijke klanten.

Het starttarief voor zakelijke klanten is €92,50 – zakelijke klanten hebben de mogelijkheid om achteraf op factuur te betalen. Benieuwd of u ook een zakelijke klant bent? Neem telefonisch contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen.

Wasmachine reparatie Tilburg

Kan ik pinnen of ook contant betalen?

Bij ons heeft PIN de voorkeur, uiteraard kunt u ook contant betalen als u dat wenst. Onze monteur heeft een mobiel pin apparaat bij zich.

Hoe zit het als ik mijn afspraak wil annuleren?

Als u uw afspraak wilt annuleren dan is dat natuurlijk mogelijk en is dat kosteloos. Waar u wel rekening mee moet houden is uw afspraak kosteloos annuleren op dezelfde dag niet mogelijk is.

Wij rekenen 69 euro annuleringskosten wanneer u uw afspraak op dezelfde dag wilt annuleren (binnen 24 uur). Annuleert u binnen 72 uur dan betaalt u 25 euro. Dit doen we omdat we voor u een reparatiebezoek in onze agenda hebben gereserveerd.

Uw afspraak verzetten is wel kosteloos.

De monteur stond voor een gesloten deur.

Wanneer onze monteur voor een gesloten deur komt te staan is dat voor ons erg vervelend. We vragen u tijd vrij te houden wanneer u met ons een afspraak heeft staan.

Als onze monteur voor een gesloten deur komt te staan brengen wij 69 euro in rekening, dit bedrag ontvangt u per post of per mail. Ook kunnen wij u een “tikkie” betaalverzoek opsturen.

Jullie rekenen geen voorrijkosten toch?

Voorrijkosten worden inderdaad niet in rekening gebracht. Waar u wel voor betaald is de storingsdiagnose (€69,-)